Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Constanta Suck
UK Trance Alliance Forum > Regional Discussion > Country Forums > Romania
raseth
i just want more trance clubs in constanta-romania.who also want this?
VirusMC
se potriveste mai bine topicul la sectiunea aceasta biggrin.gif

QUOTE(raseth @ Mar 3 2007, 12:15 PM) *
i just want more trance clubs in constanta-romania.who also want this?

aceeasi situatie e in toata Romania tongue.gif mai putin Bucuresti si inca 2-3 orase mari ... dar parerea mea e ca , cu timpul , vor aparea mai multe cluburi ( de EDM ... trance sansele sunt cam mici - din pacate sad.gif ) si vor veni din ce in ce mai multi DJ adevarati happy.gif
Racul Marian
sunteti varza.. am vazut in Constanta unele dintre cele mai tari cluburi din tara.... daca nu sti unde sunt acele cluburi nu inseamna ca ele nu exista... doar trebuie sa te mai si interesezi
Golanu`
loool... Voi ati fost vreodata in Constanta ?... sau vb doar din auzite?... de fapt care sunt pretentile voastre pt un club?...
VirusMC
QUOTE(Racul Marian @ Mar 16 2007, 11:33 PM) *
. am vazut in Constanta unele dintre cele mai tari cluburi din tara....

anume ? rolleyes.gif

QUOTE(Golanu` @ Mar 18 2007, 12:07 AM) *
de fapt care sunt pretentile voastre pt un club?...

cat mai mare, cu lasere / lumi sa ramai masca , cu DJ care stiu meserie etc.. ( + in cazul meu sa fie de trance / tech-trance / progressive )

si inca ceva .... am intrebat pe cineva care sta in Constanta si treaba sta cam asa (cluburi mai cunoscute) : Two ( sonicvibe e rezident biggrin.gif ) , Motor ( minimal-tech-breaks ), Crush , Morgana, Cireasa (gen Bamboo)
Racul Marian
Virusule ai insirat acolo vreo 4-5 cluburi si zici ca nu sunt cluburi in Costanta.... la unu ai pus in paranteza gen bamboo.. pai ce un club gen bamboo nu ii tare? sa stiu si eu sa nu merg nici in bamboo si nici in acel club din costanta.... daca mergi vreodata in costanta sa mergi in "La Mania" care ii deschis doar vara si de 2 ori pe sapt. sunt super petreceri acolo si vin uni dintre cei mai buni dj.... eu de ex am fost acolo la Zabiela(al 13-lea dj mondial)tongue.gif
VirusMC
QUOTE(Racul Marian @ Mar 18 2007, 10:14 PM) *
Virusule ai insirat acolo vreo 4-5 cluburi si zici ca nu sunt cluburi in Costanta.... la unu ai pus in paranteza gen bamboo.. pai ce un club gen bamboo nu ii tare? sa stiu si eu sa nu merg nici in bamboo si nici in acel club din costanta.... daca mergi vreodata in costanta sa mergi in "La Mania" care ii deschis doar vara si de 2 ori pe sapt. sunt super petreceri acolo si vin uni dintre cei mai buni dj.... eu de ex am fost acolo la Zabiela(al 13-lea dj mondial)tongue.gif

eu nu am zis ca nu exista cluburi in Constanta , eu am zis:

QUOTE(VirusMC @ Mar 3 2007, 12:26 PM) *
aceeasi situatie e in toata Romania tongue.gif mai putin Bucuresti si inca 2-3 orase mari ...

... nu stiam situatia din Constanta de aceea am zis: mai putin Bucuresti si inca 2-3 orase mari wink.gif dar in tara nu prea sunt cluburi tari tongue.gif
rave_trance
cam asa e si prin Timisoara - cel putin la capitolul Trance Elektro Progressive ... stau foarte prost ... se cred unii desteptzi pe aici si zic ei ca minimal progressive e prea bun si baga doar uneori in Club Park Place (situat in spatele Facultatii de Mecanica - bulevardul mihai viteazu) [sunt cam ingamfatzi si cred ca mixurile lor au valoare ... da in fine eu ii las sa zica ce vor ...] sau ar mai fi in Club Zambara - unde se baga Club-House-Dance comercial - foarte putin Trance poate chiar prea putin (insa e un club care merge zic eu) ... apoi ar mai fi Discoland - dar care cred ca se duce pe apa sambetei (preturi mari si alte figuri de genu - plus pe deasupra au plecat multi DJ de aici in alte cluburi fie din Timisoara fie din tara ex: Cluj, Bucuresti = asta doar din ce am auzit eu ...) si ar mai fi asa mai de Top si CCCP (cocktail club and cool party biggrin.gif ) preturi moderate in schimb vin aici studenti si lume tanara ca varsta - super atmosfera in fiecare marti seara (e seara studenteasca intrare gratis) unde genul e Club-Dance-House la fel comercial si merge ... depinde doar de gusturi si de dispozitie ...

am specificat toate astea - poate prea putine detalii poate prea mult pentru unii ca sa dau si cateva idei despre Timisoara ... ca in rest nu prea stiu ce`i prin tzara [nu prea am mai calatorit sau fost prin alte orase sa zicem de curand] si deasta...

in rest numai bine si respeKT Trance ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.