Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Care Ar Fi Cel Mai Important Vis Al Tau?
UK Trance Alliance Forum > Regional Discussion > Country Forums > Romania
groomery
Sincer, mi-ar place sa conduc un Porche 911 sau un Monster Truck... Voua nu?

Sau poate totusi... Sa vizitez Egiptul, Australia, India si Hawaii ar fi foarte important...
VirusMC
QUOTE(groomery @ Feb 23 2007, 05:26 PM) *
mi-ar place sa conduc un Porche 911 sau un Monster Truck... Voua nu?

mie nu tongue.gif oricum .... in momentul acesta cel mai mare vis al meu e sa fiu , intr-o buna zi , unul din primii 100 dj din lume tongue.gif

P.S: groomery incearca sa nu faci spam tongue.gif
Sleepless
Cel mai important vis ar fi sa termin Conservatorul in Romania sau in alta tara.
Golanu`
QUOTE(groomery @ Feb 23 2007, 05:26 PM) *
Sincer, mi-ar place sa conduc un Porche 911 sau un Monster Truck... Voua nu?

Sau poate totusi... Sa vizitez Egiptul, Australia, India si Hawaii ar fi foarte important...

Asta e cel mai importat vis al tau? blink.gif

QUOTE(VirusMC @ Feb 23 2007, 06:05 PM) *
mie nu tongue.gif oricum .... in momentul acesta cel mai mare vis al meu e sa fiu , intr-o buna zi , unul din primii 100 dj din lume tongue.gif

1) Nu uita de pariu wink.gif
2) Tu vorbesti de spam ? 123rofl.gif
VirusMC
QUOTE(Golanu` @ Feb 23 2007, 08:53 PM) *
QUOTE(VirusMC @ Feb 23 2007, 06:05 PM) *

1) Nu uita de pariu wink.gif
2) Tu vorbesti de spam ? 123rofl.gif

1) nu uit wink.gif
2) faza era ca o postat acelasi mesaj de 3 ori rolleyes.gif ... si DA eu vorbesc de spam tongue.gif ( fiindca ma pricep la asa ceva laugh.gif )
Golanu`
QUOTE(VirusMC @ Feb 23 2007, 09:17 PM) *
[
1) nu uit wink.gif
2) faza era ca o postat acelasi mesaj de 3 ori rolleyes.gif ... si DA eu vorbesc de spam tongue.gif ( fiindca ma pricep la asa ceva laugh.gif )

123bow.gif Adevar grait-ai... un exemplu poate fi incredibilul topic de azi de la amiaza, cand cu o sursa de inspiratie nebanuita ai deschis cel mai interesant topic pe care l-am vazut la viata mea. tongue.gif

Si ca sa nu fiu off-topic total si sa primesc warn sau altceva va zic ca nu imi fac visurile publice. tongue.gif
GoNz0
Pai cel mai mare vis al meu ar fi sa am un post de lucru f. bine platit, sa ajung ceva in viata ... cam atat smile.gif si mai sunt unele ... dar alea sunt mai personale tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.