Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Trance-ul Si Romania
UK Trance Alliance Forum > Regional Discussion > Country Forums > Romania
VirusMC
Trance-ul si Romania

eu zic ca inca nu , foarte putini oameni asculta trance in Romania si din acestia sunt multi carora le plac doar piesele care tind spre comercial sad.gif ... oricum incepe sa prinda si la noi biggrin.gif
Sleepless
Nu pentru ca traim in Romania unde este apreciata mai degraba o linie melodica simpla cu versuri monosilabice si un artist superficial care a visat cu o seara inainte ca va canta si a pus in practica dimineata cu tata de mana. In plus nu multi inteleg sentimentul de transa. Oricum trance-ul nici nu trebuie sa fie foarte cunoscut in Romania, e suficient sa asculte cine-l simte. N-am vrea ca genul asta sa devina un trend asa cum s-a intamplat cu rockul wink.gif
max003
Cunosc foarte putina lume care apreciaza cu adevarat acest gen de muzica. Majoritatea raman doar la piesele comerciale... sleep.gif
BoTi
QUOTE(Sleepless @ Feb 11 2007, 10:51 PM) *
Oricum trance-ul nici nu trebuie sa fie foarte cunoscut in Romania, e suficient sa asculte cine-l simte.

Exact... asta cred si eu. Astfel muzica trance e cu atat mai special pentru noi. smile.gif
max003
Ai si in Reghin tranceri? 123groovey.gif:
VirusMC
QUOTE(max003 @ Feb 16 2007, 02:03 PM) *
Ai si in Reghin tranceri? 123groovey.gif:

nope , cel putin eu nu am intalnit unul , pana acuma laugh.gif
rave_trance
in Severin - pana acuma maxim 5 trance`eri as putea sa zic ca suntem.... bine din care sigur 2 ascultam trance ... unu asculta elektro minimal - mai mixeaza si el din cand in cand ... si inca 2 care asculta trance dar nu prea mult - asta am intalnit eu pana acuma...

momentan sunt in Timisoara - student biggrin.gif ... si am mai gasit peaici trance`eri dar ii numeri la degetele unei maini ...

respeKT Trance`Emotions smile.gif
GoNz0
Clar NU ... Majoritatea romanilor stiu doar manele si hip hop ... deci pe cuvant, am multi prieteni care m-au tot auzit ca vorbesc de trance cu inca unul ... si ei "LOL ce e ala trance ?" deci ma enerveaza uneori cand ii aud ca ei la Trance, Progressive, Minimal stiu sa spuna ca e House ... la ei toate sunt House ... mai avem de mancat pana o ajunga trance-ul cunoscut bine in Romania ...
max003
Cineva din Bucuresti?
Ce cluburi mai vizitati?
luciano
Salutare de la Medias (Sb)! Luciano va saluta pe toti!

Am reusit sa dau si eu peste site-ul asta ... ma bucura ca intalnesc si comunitatea romana aici, vroiam sa las un link cu ultima mea emisiune ...

Trance Your Mind ... am ajuns la editia cu numarul 045 .. invitatul meu in Guest Mix-ul emisiunii este Anhken
Sper sa va placa!

Aici aveti linkul pt download : http://uploaded.to/?id=c48fjv

Intentia mea este aceea de a incerca preluarea emisiunii mele de catre acest site .. daca ma puteti ajuta careva, va rog sa o faceti!

Pt contact ma gasiti aici : http://www.myspace.com/luciano_trance
sau la id-ul de yahoo messenger : nickolass2005

Keep trancin' everyone!
VirusMC
in primul rand bun venit pe UKTA biggrin.gif

QUOTE(luciano @ Mar 16 2008, 07:40 PM) *
Intentia mea este aceea de a incerca preluarea emisiunii mele de catre acest site .. daca ma puteti ajuta careva, va rog sa o faceti!

pai ai putea pentru inceput sa postezi tracklist-ul si ceva informatii despre emisiune aici: Member DJ Mix Broadcast Information tongue.gif
luciano
am incercat dar nu ma lasa sa postez...nu stiu care e motivul.... unsure.gif
VirusMC
QUOTE(luciano @ Apr 20 2008, 06:39 PM) *
am incercat dar nu ma lasa sa postez...nu stiu care e motivul.... unsure.gif

regulile sectiunii respective: "ONLY senior members, moderators and paid members can create a topic here, so we dont get promoters spamming their radio shows. This is for members to advertise their broadcasts ONLY." ...deci trebuie sa ai un pic de activitate pe forum ( = posturi ) ca sa poti posta smile.gif
Sleepless
Asadar is multi tranceri in Romanica, no, de le place cum canta ATB si Armin smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.