Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Politica
UK Trance Alliance Forum > Regional Discussion > Country Forums > Romania
Sleepless
Ia spuneti...demiterea lui Basescu? Romania asta corupta? Spiritul comunist ramas printre noi? Va place politica? smile.gif

Mie una da, de mica imi tot vorbea taicamiu de politica si a inceput sa-mi placa, mai ales ca la noi se intampla de toate iar sistemul e destul de fragil (puternic in furturi insa) si ai de unde invata rolleyes.gif ...voi reveni cu posturi despre convingerile mele politice laugh.gif
max003
Incepem sa vorbim despre policitica si pe un forum dedicat trance-ului? sleep.gif
Sleepless
Dap ca s-a nimerit sa deschida o tipa topicul tongue.gif

Intr-adevar este dedicat trance-ului, dar sunt jdemii de topicuri despre trance, oricat de complex ar fi genul asta simti nevoia sa vorbesti si despre altceva smile.gif
Golanu`
Hopa... un topic pe gustul meu...biggrin.gif... hmm ...ar fi atatea de discutat incat chiar nu stiu de unde sa incep...

Pentru inceput demiterea lui Base....

Deocamdata e 1-0 pentru opozitie care a reusit sa schimbe legea referendumului. Mai mult ca sigur se va ajunge la suspendare presedintelui pe 1 luna deoarece PSD+PRM+PC+(o parte )PNL= majoritate biggrin.gif. Si astfel teoretic presedintele va fi suspendat si la carma statului va veni pentru 1 luna un fin cunoscator al bauturilor rafinate Vacaroiu Nicolae. Totusi se sopteste ca pana la urma Vacaroiu va ramane nr 2, iar nr 1 va deveni Bogdan Olteanu (banuiesc un sacrificiu PSD pentru niste voturi de la PNL).

Legat de referendum, acum apare o problema cu modificarea acestuia si astfel daca pana acum Base nu avea nici o grija de aici incolo va simti un fior rece cand se va gandi la acesta.

D-abia astept sa votez DA pentru demitere biggrin.gif.

btw.... Virus .. vezi ca nu am folosit cuvinte jignitoare/rasiste/obscene biggrin.gif...

P.S. Nu s-ar putea adauga si un poll sa vedem eventual preferintele fiecaruia?
VirusMC
nu prea sunt cu politica tongue.gif ... oricum parerea mea e ca aceste "situatii" nu arata decat ca politica e un bālciul 123thumbdown.gif

QUOTE(max003 @ Feb 8 2007, 04:48 PM) *
Incepem sa vorbim despre policitica si pe un forum dedicat trance-ului? sleep.gif

dap forumul e de trance , dar aceste sectiuni sunt mai mult un fel de , hai sa zicem , "general discussion" cu tema principala lucrurile/evenimentele etc. dintr-o anumita tara , in cazut nostru Romania deci se poate vorbi despre orice legat de Romania biggrin.gif

P.S. fi atent si la celelate sectiuni ( de la Country Forums ) despre ce vorbesc wink.gif

QUOTE(Golanu` @ Feb 8 2007, 09:12 PM) *

se poate , numai fi mai explicit ce anume wink.gif
Golanu`
QUOTE(VirusMC @ Feb 8 2007, 09:26 PM) *
nu prea sunt cu politica tongue.gif ... oricum parerea mea e ca aceste "situatii" nu arata decat ca politica e un bālciul 123thumbdown.gif

QUOTE(Golanu` @ Feb 8 2007, 09:12 PM) *

se poate , numai fi mai explicit ce anume wink.gif

Hai sa fiu avocatul diavolului...

Deci aceste situatii nu arata in nici un caz ca politica e un balci. Aceasta procedura de revocare a presedintelui cu sansele ei de reusita e pana la urma un exercitiu democratic in care se demonstreaza ca nimeni nu e intangibil. Cineva zicea in politica arta compromisului trebuie stapanita. Pai gandeste-te numai acum ce jocuri se fac in spatele cortinei. Cred ca Hrebe munceste ca un apucat. Acum PSD (initiatorii demersului) trebuie sa aiba puterea si priceperea sa atraga restul partidelor intr-o coalitie. S-a reusit cu PRM, cu PC-ul nu a fost deloc greu. Cu PNL se zice ca Bogdan va ajunge nr1 (vezi reply-ul anterior). Deci nu e balci (ti-as mai da contraargumente dar fac reply roman). Crezi ca in strainatate nu exista situatii penibile? De exemplu Berlusconi sau G.W. Bush...o_O.. daca ei fac politica si nu circ eu ma mut in Burkina Fasso.

Intradevar exista si la noi momente in care iti vine sa intrii in parlament cu AK-47-le si sa faci curatenie. (de ex vezi declaratiile mizeriei de Marcu nush cum de la PRM sau ale microbului de Angel deputat independent.) (cum draq au ajuns in parlament astia !?! ). Hai ca deja fac un lucru care mi-ai zis express sa nu-l fac... biggrin.gif...

Legat de poll nu stiu exact ce sa zic.. ai doua variante: 1) sa pui curente/doctrine politice sau 2) partide politice si btw ... vezi sa fie de acord si Sleepless ca e topicul ei...wink.gif

P.S. tu nu stii ca la politica si fotbal tot romanu` se pricepe? wink.gif
VirusMC
QUOTE(Golanu` @ Feb 8 2007, 09:46 PM) *
Legat de poll nu stiu exact ce sa zic..

gata , puteti vota wink.gif
Sleepless
Sunt cu Basescu. S-au dovedit multe odata cu alegerea lui Basescu la presedintie. Dosare peste dosare a celor ce se credea a fi "cinstiti" Uita-te presa cat de corupta e. S-a ajuns ca presedintele sa fie facut PROST pe un post national. Unde erau acesti ziaristi (care sa fim seriosi, nimeni nu stia de ei) pe vremea lui Iliescu? De ce nu-l facea nimeni prost pe el? de ce nu voia nimeni sa-l demita? Iliescu vedea multe dar tacea din gura. Isi permite un nebun ca Vadim sa vorbesca ca la usa cortului la televizor despre politicienii cu care este el in conflict si apoi sa ne dea lectii de morala. Deaia tin cu Basescu, la el au fost multe lucruri clare, dar era manipulare in masa pe posturile lui Voiculescu astfel ca tot ce se intampla ERA VINA LUI BASESCU. Sincer ma abtin sa nu spun cuvinte licentioase despre toate mizeriile astea de politiceni mad.gif ca asta merita. Stau si ma gandeasc ce-ar fi fost romania cu Vadim sau Nastase la presedintie....sau Becali 123rofl.gif: Am fi fost cel putin pierduti laugh.gif

QUOTE(Golanu` @ Feb 8 2007, 07:46 PM) *
P.S. tu nu stii ca la politica si fotbal tot romanu` se pricepe? wink.gif

Ei cum sa nu romanu e bun la politica ce n-am vazut : "Domne tot mai bine era cu Ceausescu" spun nostalgicii comunismului

"Domne ia uite ce ii ajuta Becali pe sinistrati" spun "crestinii"

"Da domne are dreptate Vadim" e tot o replica a mosilor de peste 60 de ani (ca asta e media de varsta in PRM laugh.gif )

Vorba lui tata: "Eu as pune o limita de varsta pentru vot, ce sa se duca toti mosii de 70-80 de ani sa voteze ca sa suferim tot noi "
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.