Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce Te Enerveaza Cel Mai Tare?
UK Trance Alliance Forum > Regional Discussion > Country Forums > Romania
Sleepless
Ma enerveaza tipele care isi pun la status: "Uby meu la avatar:*:*:*smile.gif:*:* cuy ii place samy dea buzz" , de aici reiese ca ma enerveaza tipele/tipii care au un astfel de limbaj (exemplu: zopy, zooper, poop u) sau care o ard in engleza fara sa stie romana macar , ma enerveaza manelarii aia inculti ( sunt cazuri rare de manelari culti rolleyes.gif ) care ma injura pe strada daca ma vad imbracata in negru sau care sa dau la mine : "ce faci frumoaso/printeso/etc" , ma enerveaza persoanele care imi dau mie lectii de cultura fara nici o baza practic fara sa fi pus mana pe o carte, sau ma rog fara vreun rost in viata, ma enerveaza ca nu am spatiu pe hard exact cand am cea mai mare nevoie dry.gif sau cand downloadez cu viteza mica, ma enerveaza turcii sau ecuadorienii care imi dau add pe skype sau hi5 ....asta ar fi o lista comprimata... Pe voi ce va enerveaza? smile.gif
VirusMC
doar cateva: oamenii cu 2 sau mai multe fete , profesorii comunisti , invatamantul si sistemul sanitar din Romania , manelele etc ( o sa mai adaug pe masura ce imi vin in minte )

QUOTE(Sleepless @ Feb 4 2007, 10:10 PM) *
ma enerveaza turcii sau ecuadorienii care imi dau add pe skype sau hi5 ...

hi5 e naspa in general 123thumbdown.gif
Sleepless
QUOTE(VirusMC @ Feb 4 2007, 08:33 PM) *
profesorii comunisti

Da da, si comunistii, nu numai profesori comunisti ci si parinti comunisti, politicieni comunisti (exista si dailalti? huh.gif ), oricine are puterea si profita de ea intr-un mod nesimtit mad.gif
Golanu`
Ce ma enerveaza cel mai tare?... Sunt o gramada de lucruri care ma enerveaza, primele care imi vin in minte sunt:

Prostia
Lipsa de logica a unora
Steaua & Dinamo
Folosirea incorecta a limbii romane
Oamenii batuti in cap
Stoica Mihai
Persoanele care renunta usor la vise
Dr.slim de pe fzr
Cei care te urasc dar se prefac ca iti sunt prieteni
Politicienii
Lipsa banilor
Cei care considera ca nu esti "cool" sau "trendy" daca nu ii imiti
Meciurile comentate pe chineza
S.U.A.
Masinile cu schimbator automat
...

si ar mai fi cateva de adaugat . Dar alea le pastrez pt mine tongue.gif.
BoTi
QUOTE(VirusMC @ Feb 5 2007, 12:33 AM) *
doar cateva: oamenii cu 2 sau mai multe fete , profesorii comunisti , invatamantul si sistemul sanitar din Romania , manelele etc ( o sa mai adaug pe masura ce imi vin in minte )

Esti inregistrat si tu la haifaiv? tongue.gif
VirusMC
QUOTE(BoTi @ Feb 5 2007, 01:56 PM) *

din pacate da 123thumbdown.gif ... si sincer inca e un mister cum am ajuns pe el laugh.gif
BoTi
QUOTE(VirusMC @ Feb 5 2007, 04:20 PM) *
QUOTE(BoTi @ Feb 5 2007, 01:56 PM) *

din pacate da 123thumbdown.gif ... si sincer inca e un mister cum am ajuns pe el laugh.gif

Ti-am zis cum stau lucrurile... daca na-i hi5 si myspace esti un zeroooo. laugh.gif
Sleepless
QUOTE(BoTi @ Feb 5 2007, 12:34 PM) *
Ti-am zis cum stau lucrurile... daca na-i hi5 si myspace esti un zeroooo. laugh.gif

Exact! "Ai hi5?" ..."Nop"...."Cuuum?!? Dude, toata lumea are! huh.gif "

Myspace mi se pare totusi misto nu e asa infect ca si hi5.
VirusMC
ce ma mai enerveaza: oamenii care fura , care se plang ca sunt grasi dar nu fac sport , care nu se tin de cuvant , profesorii care sunt interesati numai de bani si nu de cat de mult stiu elevii ...

QUOTE(Sleepless @ Feb 5 2007, 04:26 PM) *
Myspace mi se pare totusi misto nu e asa infect ca si hi5.

myspace-ul nu e neaparat mai misto ( parerea mea ) , e mai degraba mai cunoscut in lume si aceasta se datoreaza in mare parte faptul ca artistii / DJ etc. ( foarte multi la numar ) au un astfel de , hai sa zicem , site personal si astfel ei influenteaza mare masa de oameni ... dar in cele din urma tot aceeasi branza e si myspace-ul si hi5-ul tongue.gif

btw hai sa incercam sa vorbim la subiect whistling.gif
Racul Marian
In primul rand vreau sa-l felicit pe VirusMC pentru ca a facut pana la urma sectiunea pentru romani.....
Acum se trecem la subiectul acestui topic:

Ce ma enerveaza pe mine?

1. Uneori ma enerveaza VirusMC, dar mai ales cand spune ca un milion de euro nu inseamna multi bani "ii maruntis".
2. Ma enerveaza ca pe Golanu' il enerveaza masinile cu schimbator automat.
3. Ma enerveaza ca de vreo cateva zile imi tot suna adidasul drept cand calc cu el pe podea... ii foarte stresant.
4. Defapt ma enerveaza sa stau in fata la calculator si sa ma gandesc despre ce sa scriu ca ma enerveaza.
5. M-am saturat........ii enervant topic-ul acesta....
VirusMC
QUOTE(Racul Marian @ Feb 16 2007, 11:47 PM) *
1. Uneori ma enerveaza VirusMC, dar mai ales cand spune ca un milion de euro nu inseamna multi bani "ii maruntis".

123rofl.gif asta e , nu toata lumea se multumeste cu putin 123blush.gif
Golanu`
QUOTE(Racul Marian @ Feb 16 2007, 11:47 PM) *
In primul rand vreau sa-l felicit pe VirusMC pentru ca a facut pana la urma sectiunea pentru romani.....
Acum se trecem la subiectul acestui topic:

Ce ma enerveaza pe mine?

2. Ma enerveaza ca pe Golanu' il enerveaza masinile cu schimbator automat.
3. Ma enerveaza ca de vreo cateva zile imi tot suna adidasul drept cand calc cu el pe podea... ii foarte stresant.
4. Defapt ma enerveaza sa stau in fata la calculator si sa ma gandesc despre ce sa scriu ca ma enerveaza.
5. M-am saturat........ii enervant topic-ul acesta....

123rofl.gif 123rofl.gif Super tare....

GoNz0
Pe mine ma enerveaza manelele, manelarii, oamenii care se contrazic cu mine la nesfarsit chiar daca am eu dreptate, ma mai enerveaza si mama cateodata ... la fel si babele depe strada ca dau cu "BU BU BU" ... adica ascult muzica la un volum destul de ridicat tongue.gif ... asaaa ... si ma mai enerveaza everveaza multe dar nu imi vin in minte acum ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.