Help - Search - Members - Calendar
Full Version: In Ce Tara/oras V-ar Placea Sa Locuiti?
UK Trance Alliance Forum > Regional Discussion > Country Forums > Romania
Golanu`
In zilele noastre toata lumea vrea sa mearga in strainatate. Voi unde ati vrea sa mergeti si sa locuiti definitv?

Personal nu m-as desparti definitiv de Romania pentru aproape nimic in lume. biggrin.gif
VirusMC
QUOTE(Golanu` @ Feb 2 2007, 10:50 PM) *
Personal nu m-as desparti definitiv de Romania pentru aproape nimic in lume. biggrin.gif

esti sigur ? rolleyes.gif

in viitorul apropiat: Cluj , iar in cel indepartat ... hmm ... sincer , mi-ar place sa locuiesc in Olanda sau UK / Romania ... de ce "/" ? pt ca nu as vrea sa-mi petrec tot timpul in alta tara , as vrea macar 2-3 luni / an sa fiu in Romania tongue.gif ( nicaieri nu e ca acasa biggrin.gif )
Marishka
prin Anglia ash vrea sa locuiesc biggrin.gif din mai multe motive tongue.gif
Sleepless
QUOTE(Golanu` @ Feb 2 2007, 08:50 PM) *

Same here. As fi vrut sa locuiesc insa in Brasov wub.gif sau in orase precum Sibiu,Iasi, orase frumoase nu ca Bucuresti dry.gif . Nu trebuie sa fie mari dar nivelul de cultura sa fie ceva mai ridicat.
BoTi
Intr-o Sighisoara cu oameni destepti... dry.gif
Golanu`
QUOTE(Sleepless @ Feb 3 2007, 06:12 PM) *
Same here. As fi vrut sa locuiesc insa in Brasov wub.gif sau in orase precum Sibiu,Iasi, orase frumoase nu ca Bucuresti dry.gif . Nu trebuie sa fie mari dar nivelul de cultura sa fie ceva mai ridicat.

Same here. biggrin.gif In special Sibiu, eventual Brasov dar nu Iasi si in nici un caz Bucuresti. In Bucuresti asa cate o saptamana doua pe an sa vad cum e viata pe acolo.

In ultima vreme am observat ca nici Cluj-ul nu-i chiar asa de rau...
max003
Mie-mi place Bucurestiul! wacko.gif
groomery
hmm... bye1.gif daca ar fi sa traiesc in strainatate... cred ca as vrea sa locuiesc in Paris-Franta, in Italia (italiencele sunt buneee... 123blush.gif sau Australia, iar in tara... cred ca in Timisoara, Cluj sau Alba
Golanu`
QUOTE(groomery @ Feb 14 2007, 09:40 AM) *
hmm... bye1.gif daca ar fi sa traiesc in strainatate... cred ca as vrea sa locuiesc in Paris-Franta, in Italia (italiencele sunt buneee... 123blush.gif sau Australia, iar in tara... cred ca in Timisoara, Cluj sau Alba

Legat de italience.... tu le-ai vazut doar la televizor sau in reviste , nu?... La astea fi sigur ca nu ajungi.. iar elea din viata de zi cu zi...lasa de dorit.. romancele sunt mult mai "bune" per asamblu
GoNz0
Mi-ar placea sa locuiesc in Amsterdam ( Olanda ) ... Cele mai tari festivale TRANCE din Europa wub.gif Plus ca acolo e "lumea buna" ...
radu1020300
in Amsterdam sau Utrecht

Sau in Londra
Sleepless
QUOTE(Sleepless @ Feb 3 2007, 04:12 PM) *
QUOTE(Golanu` @ Feb 2 2007, 08:50 PM) *

Rectific, mi-ar placea sa locuiesc in Bucuresti PUNCT
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.